28.10.12

EXO (?)

Assalamualaikum y'all~
Dh lame x update blog ni kann. -,- IKR~
Aku sibokk laa der... Sori *mcm laa aku ni femes* xD
By the wayy, dl sibok2 aku pon, smpt lg aku ushaa mamat2 Korea nun jauh di sanaa.. xD

Lately, aku dh start jatuh hati dkt new rookie group from SM ENT. Alaa~ EXO tu laa... x kn x knl kot~~ -,-



** ATAS: EXO-M , BAWAH: EXO-K


Dyorg meme HOT gilos you all! xD Aku knl dyorg pon mse tgk video dkt YOUTUBE psl "KPOP ILLUMINATI" bla bla bla tuu... Tibe2, GAHHH~~!!! KAI meroyan dlm MV debut dyorg. Halaaa... lagu 'MAMA' tu laaa....




**ATAS: This is KAI or KIM JONG IN

Lps dh kawin dgn Kai dlm 1 minggu, cenggitu laa *kawin laa sgt xD*, aku pon dh familiar dgn EXO ni n dh kenal semua nama member2 EXO ni... Jenuh aku nk hafal muka n nama dyorg nehh... dh la 12 org smua skali. *:O*


Eh eh, mak sedare aku dh smpai laa. Aku nk pegi dh ni! Assalamualaikum!! ^^ 사랑해요~~~~  

14.3.12

ΔƝŋYΞΘŋĝ!!! :P

Petang tadi,ada orang KOREA dtg rumah IZZATI.... *sebelah rumah jek*.

So,kebetulan IZZATI ajak aku dgn ADLIN buat homework,aku on je la kan... *sambil2 tu,aku nk jugak tgk rupe si dia*. And guess wad??! Dia trsgt2lah cantik! Aku sangka umur dia 27 thn,tp umur dia dh 46 thn!!! Caye tak??

Btw,nama dia SONG OK DO atau dia mesra dipanggil OKTOPUS. HaHaHa! Aku pon smpat brckp dlm bhs Korea dgn dia. Aku ada cakap "annyeonghasaeyo","bangapsumnida","kamsahamnida" and "saranghaeyo". Eksaited gileee!!!

Esok,rancangan aku nk amik gamboo dgn die...rase2nye die nak takk??

Anyway,MEGGI aku dh kembang...so, Annyeonghikyesyeyo!! :D

-kbaii-

8.3.12

Merentas Desa!!!!!!!!

Baru-baru ni acara merentas desa telah diadakan di sekolah saya. *ayat karangan seyh!!! :P*

Tak de laa...bru ni ad acara merentas desa dkt sekolah..[5 Mac 2012]. Tahun lepas punye aku tak lari sbb cedera....*ada budak bengong tolak!* So,ni first time la aku lari utk merentas desa nih... Jauh aku lari!!! *tak lari pon...jalan je*. Habis dh lemak2 dkt badan aku ni dah cair *:P* mula2 aku lari dgn SYASYA BELLA YUNOS *newbie BFFF aku!* and HASNITA,pastu aku tinggalkn dyorg. *padan muke!*. Berlari2 anak lah aku seorang diri..tuptup jumpe pulak IZZATI and ADLIN.. Maka berjalanlah kami tiga tak bersaudara...

Lari2 anak kami,kami telah melewati 8/7 checkpoint [a.k.a CHEK MEK].. Sampai dkt sekolah tu,makanlah kami roti ...

Amacam??? Takpelah kalau tak beshhh~ *aku redha*... Anyway,MEGGI aku dh kembang... CHOW!

-kbaii-

6.3.12

CIK DONAT!

Aku dh dpt name baru!!!

Dpt title : Cik Donat!

The story begun when Cikgu Mazlan *ajar GEO* ajar mcm mane nk buad rajah.. Pastu,dy lukis konon2nye bumi dan lapisan ozon... Aku ni rabun jauh. Mase tu aku tak dengar n tak nampak ape yg dia ckp n lukis so aku TERjerit "cikgu buat ape lukis donat?!". Satu kelas gelak! *maluuuu~* . Mebi sbb aku ni kuat makan,aku digelar "Cik Donat"....

-THE END-

Menarik takk?? *tak pon*
So,dengan berakhirnya cite ini,maka secara rasminye meggi aku sudah kembang...

-kbaii-

Belog yang berHABOKK!

Assalamualaikum.....

Dah lame kan aku tak post entry baru? Belog ni pon dah berHABOKK *memang pon*
Anyway,aku ade banyak cite nk story-mory dgn korang.. *story yg aku engat je la yee* Stay tuned ek!!

*meggi terkembang*

-kbaii-

13.1.12

*entry ni x de title*

Assalamualaikum....

Dh lame kn aku x post entry baru..
Skarang memang bizi~
Budak form2 kann~ tu baru form2,kalo form3???
Haddoyy....
Sbnrnye aku dh abih modal nk tulih ape lg...

#meggi aku dh kembang oii!!

-kbaii-

3.1.12

~Homework?!! TIDAKKK!!!!

Adoyyyyy~
1st day skola dh ade homework...
dh la banyakk,,dan susah dan banyak dan susah~~~

LIST:
-BM -KARANGAN
-GEO-NOTA
-PAI-NOTA
-SEJ-NOTA
-MT-LATIHAN

dlm bnyk2 tue,,,MT la yg paling aku malehh nk buad...
apela naseb~~

#psst,psst~MEGGI aku dh kembang arr~

-kbaii-